Sportovní vybavení pro děti v pěstounské péči

26/08/2014

Při pokusu o překonání světového rekordu v počtu shybů na Staroměstském náměstí v Praze měli účastníci sportovního klání možnost změřit své síly se světovým rekordmanem Janem Karešem a zároveň přispět na nákup sportovního vybavení pro děti z pěstounských rodin.

Účastníci akce věnovali na místě 8.000 korun, dalších 10.000 korun věnovala AK Hájek Zrzavecký. Díky těmto darům jsme mohli potěšit čtyři děti v pěstounské péči dárky, které jim pomohou rozvíjet jejich sportovní dovednosti.  Děkujeme také pořadatelům za možnost prezentovat kampaň Hledáme rodiče na této akci.

A co si děti nejvíce přály? Tonda (9 let) chtěl vlastní kolo. Filipovi (9 let) jsme pořídili kolo a koloběžku. Filip (14 let) si na dovolené vyzkoušel novou potápěčskou výbavu a Helenka (10 let) se také projela na novém kole. Celkově jsme nakoupili dětem sportovní vybavení v hodnotě 17.700 korun. Zbylých 300 korun použijeme na osvětově-edukační kampaň www.hledamerodice.cz Děkujeme všem, kteří nám umožnili dětem v pěstounské péči udělat radost!

Děti poděkovaly obrázkem

.