Darovat radost, těšit se z rozzářených dětských očí, plnit sny a přání...

21/11/2019

Kouzelné Vánoce připravujeme již od roku 2007 a díky nim plníme vánoční přání dětem z náhradních a sociálně slabých rodin, dětem nemocným a s handicapem. Ani letos tomu nebude jinak. Pečlivě jsme vybrali dalších 49 dětí, které nám do Nadace J&T poslaly svůj dopis nebo namalovaný obrázek s přáním.

Doposud jsme díky zaměstnancům J&T, našim partnerským firmám a široké veřejnosti obdarovali téměř 1 000 dětí a přispěli jsme jim částkou 3 552 205 korun na dárky, které mají smysl, rozvíjejí jejich znalosti a dovednosti nebo jim pomáhají při vzdělávání.

Chcete se také zapojit a nevíte jak na to?

Na našich webových stránkách najdete on-line katalog, prostřednictvím kterého můžete na projekt přispět minimální částkou 100,- Kč:

• buď převedením vámi zvolené částky na náš bankovní účet
  • nebo prostřednictvím platební karty
  • zaplatit můžete i vkladem v hotovosti na bankovním provozu na účet Kouzelných Vánoc 2080200/5800.

Preferujeme platbu převodem, protože u darů zaslaných prostřednictvím kartového portálu musíme z vašeho daru zaplatit externí poplatky (2%).

Maximální příspěvek každému z dětí zařazených do projektu je 3 500 Kč. Pokud bude díky vašim darům cílová částka u některého z dětí překročena nebo pokud věnujete částku na Kouzelné Vánoce bez výběru konkrétního dítěte, budou finance poměrně rozděleny mezi všechny děti. V případě převýšení konečné částky, která činí 171 500,-Kč, budou finance využity v dalším ročníku Kouzelných Vánoc.

Děkujeme!

On-line katalog ZDE.