♫♪ SLYŠTE, SLYŠTE ♫♪ Kouzelné Vánoce jsou opět tady

19/11/2018

Od roku 2007 se můžete každoročně v adventním období, kdy se všichni snažíme konat dobré skutky více, než jindy, setkávat s projektem Nadace J&T Kouzelné Vánoce.

Kouzelné Vánoce vznikly pro děti, pro které zdraví, rodina, dostatek a splněná přání nejsou samozřejmostí. Doposud jsme díky zaměstnancům J&T, partnerským firmám, ale i široké veřejnosti obdarovali přes 900 takových dětí a přispěli jsme jim částkou 3 384 576 korun na dárky, které mají smysl, rozvíjejí jejich znalosti a dovednosti nebo jim pomáhají při vzdělávání.

Letos jsme do projektu pečlivě vybrali dalších 52 nemocných nebo handicapovaných dětí a děti, které pochází z náhradních anebo sociálně slabých rodin.

Připravme společně i jim kouzelné Vánoce.

Jak na to?

Na stránkách www.nadacejt.cz  najdete on-line katalog, prostřednictvím kterého můžete na projekt přispět minimální částkou 100 Kč:

• buď převedením Vámi zvolené částky na náš bankovní účet 2080200/5800
  • nebo prostřednictvím platební karty
  • zaplatit můžete i vkladem v hotovosti na bankovním provozu na účet Kouzelných Vánoc 2080200/5800.

Preferujeme platbu převodem, protože u darů zaslaných prostřednictvím kartového portálu musíme z Vašeho daru zaplatit externí poplatky (2%).

Maximální příspěvek každému z dětí zařazených do projektu je 3 500 Kč. Pokud bude díky Vašim darům cílová částka u některého z dětí překročena nebo pokud věnujete částku na Kouzelné Vánoce bez výběru konkrétního dítěte, budou finance poměrně rozděleny mezi všechny děti. V případě převýšení konečné částky, která činí 182 000,-Kč, budou finance využity v dalším ročníku Kouzelných Vánoc.

Děkujeme!

Odkaz ZDE.